ESPA banner
100% βιώσιμη ξυλεία

100% βιώσιμη ξυλεία

100% βιώσιμη ξυλεία
100% βιώσιμη ξυλεία

3% ΦΥΣΙΚΕΣ ΡΗΤΙΝΕΣ

97% ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΙΝΕΣ

Τα διακοσμητικά αρθρωτά πάνελ OUTDECO® κατασκευάζονται από συμπιεσμένη σκληρή ξυλεία, κυρίως αυστραλιανού ευκάλυπτου. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε εξωτερικές συνθήκες σε όλα τα κλιματικά περιβάλλοντα της Ευρώπης.

100% Australian 100% αυστραλιανό προϊόν

100% αυστραλιανό προϊόν

Το OUTDECO® παράγεται σε ένα εργοστάσιο, το οποίο δεν εκπέμπει διοξείδιο του άνθρακα και προμηθεύεται την πρώτη ύλη από την τοπική περιοχή.

Αποτελείται από ένα ευσυνείδητο μείγμα πρώτων υλών, συμπεριλαμβανομένων των υπολειμμάτων της περιβαλλοντικής υλοτόμησης και άλλων πηγών που διαφορετικά θα μπορούσαν να απορριφθούν ως απόβλητα. Η πράσινη φιλοσοφία επεξεργασίας, μεταφοράς και υποστήριξης διαμορφώνουν το μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα του τελικού προϊόντος.

Απουσία συνθετικών ουσιών και επικίνδυνων ενώσεων

Το προϊόν αυτό δεν περιέχει συνθετικές κόλλες, επιβλαβείς πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) ή καρκινογόνες ουσίες όπως η φορμαλδεΰδη, η οποία είναι παρούσα σε πολλά προϊόντα ξύλου. Συνήθως οι τεχνητές πρόσθετες ουσίες αρχίζουν να διασπώνται όταν εκτίθενται σε συνθήκες εξωτερικού χώρου και γίνονται επιβλαβέστερες για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Leaf Leaf
Bio Βιώσιμη καινοτομία

Βιώσιμη καινοτομία

Το προϊόν OUTDECO® έχει αρνητικό αποτύπωμα άνθρακα, σε αντίθεση με το θετικό αποτύπωμα οποιουδήποτε μετάλλου. Το βασικό υπόστρωμα δημιουργείται αποκλειστικά από βιώσιμο υποπροϊόν ξυλείας, που προέρχεται πιστοποιημένα από πηγή νέας ανάπτυξης και κατά τα άλλα θα ήταν απόβλητο. Οι ίνες σκληρού ξύλου αποτελούν το 97% του υποστρώματος, χωρίς επιβλαβείς συνθετικές πρόσθετες ουσίες, όπως σε άλλα σύνθετα πάνελ.

Το υπόστρωμα από σκληρό ξύλο έχει αποδείξει την αξία του στην κατασκευή των κτιρίων εδώ και δεκαετίες. Έτσι και οι σχεδιαστές, οι μηχανικοί προϊόντων και οι βιομηχανικοί χημικοί της OUTDECO®, έχουν αναπτύξει ανάλογα το συγκεκριμένο προϊόν.

10 χρόνια εγγύηση

10 χρόνια εγγύηση από τη σήψη, το φούσκωμα ή την αποφολίδωση του υλικού,υπό φυσιολογικές συνθήκες εξωτερικού χώρου, για πάνελ τοποθετημένα σε κατακόρυφο επίπεδο, χωρίς βύθιση / συνεχή επαφή με νερό, χώμα ή χημικά. Η σωστή τοποθέτηση είναι ευθύνη του εγκαταστάτη.

warranty
Πιστοποιήσεις
  • Πιστοποιητικά κανονισμού φωτιάς-αναφλεξιμότητας-διάδοσης ASNZS 3837 και ASNZS 1530.3, Australia.
  • Συμβατό με τον κανονισμό περί πυρκαγιάς δασών AS3959 BAL19, Australia.
  • Πιστοποιητικά Δυναμικής ανεμοπίεσης κανονισμού California AAMA 501.1-05, USA.
  • Πιστοποιητικά χαρακτηριστικών καύσης επιφάνειας δομικών υλικών κανονισμού California ASTM E 84-15b, USA.
  • Πιστοποίηση CE, EN13986 Ξύλινοι πίνακες για χρήση στην κατασκευή - χαρακτηριστικά, αξιολόγηση συμμόρφωσης και σήμανση.
Decoshield ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΜΕ DECOSHIELD™

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΜΕ DECOSHIELD™

Το μοναδικό στα OUTDECO®, είναι ότι αυτό το φινίρισμα παραδίδεται ως στάνταρντ από το εργοστάσιο και έτσι κάθε πάνελ είναι έτοιμο για τοποθέτηση, απαιτώντας λίγη έως καθόλου συντήρηση. Το σύστημα DECOSHIELDTM έχει σχεδιαστεί να μετριάζει την διαδικασία γήρανσης από τον καιρό. Έτσι μπορείτε να το απολαύσετε στη ρουστίκ του εμφάνιση (όπως και οι περισσότεροι χρήστες), να το επιχρωματίσετε με το χρώμα της αρεσκείας σας (χρησιμοποιώντας χρώματα νερού, εξωτερικού χώρου), να το επικαλύψετε με βαφή για deck, ή να το εμποτίσετε με ανάλογο γεμιστικό και να εξασφαλίσετε τη βαθειά σκούρα εμφάνιση του «λαδωμένου» υλικού.

Αυτό το διεισδυτικό προστατευτικό σύστημα εμποτισμού είναι χαμηλών VOC, παρέχει ομοιόμορφο χρωματισμό και δεν μπορεί να αναπαραχθεί με τα κοινά προϊόντα που χρησιμοποιούνται στην ξυλεία, στα deck, ή σε γενικού τύπου πάνελ ξύλου.